16 Şubat 2014 Pazar

Türk Gen'leri (Hakikat ve Rüya)

Dünyada genetik bilimi ve teknolojisi (fevkalade kritik olan diğer özel bilim alanlarını ve teknolojilerini yazmıyorum) nerelere geldi ve biz bu gelinen son noktalardan ne kadar haberdarız veya haberdar ediliyoruz bilmiyorum.


Ama aşağıda verdiğim tek bir link'ten bile (İngilizce) bir çok bilgiye ve sonuca ulaşılabiliyor. 

(Arzu edenlere ücreti karşılığında, tüm genetik bilgileri ve kök-akrabalık haritaları da veriliyor!)

Bizim buralarda, kendi aramızda yaptığımız hararetli vatan, milliyetçilik, kürt, Sabetay, Çerkez, Ermeni, Yahudi, Laz, Göçmen vb. ve rejim, stratejik, dış politika vb. tartışmalar mutlaka çok değerli bilgiler/sonuçlar üretiyor.

Korkarım bu dinamizm bile bir genetik programlanmışlığın beklenen ve sıradan bir ürünü-sonucu olabilir.

Eminim ki, bu gruptan hiç kimse, kendisine herhangi bir genetik müdahale (gıda, kimyasal, biyolojik, ilaç, kozmetik vs.) yapılmadığı konusunda samimi bir yemin edemez.!

Hal böyle iken kendi sağlığımızın, endokrinal, psikolojik, patolojik vb. bir mutasyona uğramadığı testini-sağlamasını nasıl yapabiliriz?.

Buna hakkımız var mı? 


En Önemlisi mümkün mü? 

Veya bunu yapabilmemiz için nasıl bir imtiyaza sahip olmamız lazım?

Makrokozmos'a (evren) ve mikrokozmos'a (kendimiz dahil) açılan pencerelerimiz sadece "sınırlı" 5 duyumuz iken, (Üstelik zaten sınırlı bu 5 duyu, bir bira'dan bile sapıtıveriyorken..) hangi bilgeliğin, bilginin, gerçekliğin, 
gerçeğin savaşını veriyoruz?

Umarım, en büyük uyanış olan 'Ölüm'den önce, bir kez dahi olsa bile, rüya içinde rüyalar ve içinde rüyalar perdesini aralama şansına sahip olabiliriz.



http://www.turkgenealogy.com/content/dna_results.htm


Hiç yorum yok:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder